Aberlink är den största inhemska tillverkaren av koordinatmätmaskiner i Storbritannien. Företaget startade i början av 1990-talet och har sin tillverkning i Glouchestershire, England.

Företaget är känt för sin mjukvara som är framtagen för att vara användarvänlig och avsedd att hanteras av maskinoperatörer i verkstaden där även Aberlinks mätmaskiner är avsedda att stå vid sidan av bearbetningsmaskinerna.

Aberlink har en utmärkelse i Storbritannien för sin mjukvara som den mest och bäst anpassade för användaren. Koordinatmätmaskinerna finns idag över hela världen och har passerat i antal flera tusen maskiner.

Support: kontakta , eller ring Service växel +46 (0)522 633 633

Aberlinks mätmaskiner

 

 

 

Renishaw är ett globalt företag med kärnkompetens inom mätning, rörelsestyrning, spektroskopi och maskinbearbetning med hög precision.

Företaget utvecklar innovativa produkter som innebär betydande förbättringar för kundens driftprestanda och produktkvalité.

Support: kontakta , eller ring Service växel +46 (0)522 633 633

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Third Dimension är en av världens ledande utvecklare och tillverkare av beröringsfri mätning. Företaget etablerades 1995 i Bristol, Third Dimension har ett stort register över levererade utrustningar och uppdrag inom området mätteknik till de största företagen inom aerospace, fordon och kraftindustrin över hela världen.

Third Dimension har stabiliteten och erfarenheten att ta hand om både komplexa som mindre projekt för realisering av fördelarna av beröringsfri mätteknik.

Third Dimension tillhandahåller ett stort antal applikationer och tillbehör tillsammans med support, kalibrering och utbildning.

Support: kontakta , eller ring Service växel +46 (0)522 633 633
GAPGUN produkter

 

 

KREON TECHNOLOGIES startade 1991 i Limoges, Frankrike och är en pionjär inom 3D (non-contact) beröringsfri mätteknologi.

Idag erbjuder KREON en komplett beröringsfri mätsystemslösning för reverse engineering, ytform och ”rapid prototyping” omfattande hela konstruktioner och tillverkningsprocesser för industri så som fordon (automotive), aerospace.

Support: kontakta , eller ring Service växel +46 (0)522 633 633
Mätarmar från Kreon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baty International är en av de främsta tillverkarna i världen av Optiska Profilprojektorer, Multi-Vision koordinatmätmaskiner och har sin tillverkning i bl.a London, England.

Baty´s produktområde omfattar mätutrustning för 2-dimensionell (profilmätning), mätning och mätsystem för full 3-dimensionell (koordinatmätning).

Support: kontakta , eller ring Service växel +46 (0)522 633 633
Mätmaskiner från BATY – Bowers Group

 

 

 

 

InspecVision Ltd grundades i mars 2003 för att utveckla ett antal mätutrustningar inom visiontekniken för industriella applikationer. Försäljningen av Planarsystemet inleddes i mitten av 2005. Grundaren av företaget, Jan Antonis har genomfört avancerad forskning med datorseende system (vision system) vid Queens University Belfast i Nordirland.

MACH(MWP) 2006 Award for ”Best Quality Control System” InspecVision’s Planar system har erhållit “the MACH(MWP) 2006 Award” för ”Best Quality Control System” i konkurrens med företag som Hexagon Metrology, Renishaw och Wenzel .

Support: kontakta , eller ring Service växel +46 (0)522 633 633
2D Mätmaskiner från InspecVision